Wednesday, April 4, 2012

Friptura De Miel


Friptura De Miel

Reteta cu poze
  •   (4.8/5)

Ingrediente:

-carne de miel: pulpe, coaste 
-condimente 
-4 catei usturoi 
-1 ceapa mare 
-putin ulei 
-3 cani de vin rosu sec 
-staniol 
-legume diverse

Preparare:

Spalam carnea, o punem in tava in care punem ulei, usturoiul taiat bucatele, ceapa taiata bucati. Punem la sf. si vin rosu sec, 3 cani. 

Acoperim cu staniol si dam la cuptor 1 h 30 minute, pana se patrunde carnea. Ultimele 10 minute scoatem staniolul si lasam asa sa se rumeneasca putin carnea.

Am servit cu orez, mazare, varza de bruxelles.
Timp Preparare: 2 h 
Complexitate: medie

Imagini Preparare:

  • Friptura De Miel - Imagine 1
  •  
  • Friptura De Miel - Imagine 2
  •  
  • Friptura De Miel - Imagine 3
  • Friptura De Miel - Imagine 4
  •  
  • Friptura De Miel - Imagine 5
  •  
  • Friptura De Miel - Imagine 6
  • Friptura De Miel - Imagine 7
  •  
  • Friptura De Miel - Imagine 8

No comments:

Post a Comment