Friptura De Miel
- (4.8/5)
Ingrediente:
-carne de miel: pulpe, coaste
-condimente
-4 catei usturoi
-1 ceapa mare
-putin ulei
-3 cani de vin rosu sec
-staniol
-legume diverse
-condimente
-4 catei usturoi
-1 ceapa mare
-putin ulei
-3 cani de vin rosu sec
-staniol
-legume diverse
Preparare:
Spalam carnea, o punem in tava in care punem ulei, usturoiul taiat bucatele, ceapa taiata bucati. Punem la sf. si vin rosu sec, 3 cani.
Acoperim cu staniol si dam la cuptor 1 h 30 minute, pana se patrunde carnea. Ultimele 10 minute scoatem staniolul si lasam asa sa se rumeneasca putin carnea.
Am servit cu orez, mazare, varza de bruxelles.
Acoperim cu staniol si dam la cuptor 1 h 30 minute, pana se patrunde carnea. Ultimele 10 minute scoatem staniolul si lasam asa sa se rumeneasca putin carnea.
Am servit cu orez, mazare, varza de bruxelles.
Timp Preparare: 2 h
Complexitate: medie
Complexitate: medie
No comments:
Post a Comment