Wednesday, April 4, 2012

Cotlet de Miel cu Rubaba Caramelizata


Cotlet de Miel cu Rubaba Caramelizata

  •   (5/2)

Ingrediente:

2 cotlete de miel
200g rubaba
100g de zahar
150ml de vin rosu
100ml apa
4 esalote
2 crengute de rozmarin
2 linguri ulei
sare,
piper

Preparare:

Rubaba se curata se taie bucatele. Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa si vinul rosu, pina se dizolva zaharul caramelizat. Se adauga ceapa taiata in patru si rubaba, si crengutele de rozmarin, se lasa o jumatate de ora la foc mic. Se adauga sare si piper dupa gust. 

Cotletul de miel se sareaza si pipereaza, se prajeste putin in tigaie incinsa si dupa aia se baga la cuptor cu focul mic, timp de 30 de minute. Cotletul se serveste cu mamaliga si cu sos de rubaba caramelizata.

Mentiuni:

Pofta buna!
Timp Preparare: nementionat 
Complexitate: redusa

No comments:

Post a Comment